BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Hukuk Fakültesi

31. Willem C. Vis Uluslararası Ticari Tahkim Farazi Dava Yarışması

Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, dünyanın en prestijli özel hukuk yarışmalarından biri olarak gösterilen, 31. Willem C. Vis Uluslararası Ticari Tahkim Farazi Dava Yarışması’na bu yıl üçüncü kez katılmışlardır. Hukuk Fakültesi öğrencileri; Alçin KARAÇAY, Atakan ÖZKAN, Beyza ÇAKIR, Beyza TOMBUL, Dilara YILMAZ, İdil ERDOĞAN, Revnak ALTIPARMAK ve Yuşa KALKAN’dan oluşan takımımız, Ekim ayı itibariyle çalışmalarına başlamıştır. Takım çalışmalarında, öğrencilere Dr. Öğr. Üyesi Aybüke BASIM, Ar. Gör. İrem ÖZBAL ile hukuk fakültesi öğrencileri Elif ÇANKIRILI ve Selin KÜÇÜKALİ koçluk yapmıştır.

Yarışmanın sözlü aşaması, 21-28 Mart 2024 tarihleri arasında Viyana’da gerçekleştirilmiş olup, bu aşamada, Beyza ÇAKIR, Dilara YILMAZ, İdil ERDOĞAN ve Revnak ALTIPARMAK isimli öğrencilerimiz Hukuk Fakültemizi başarıyla temsil etmişlerdir.